Honderden oude bekenden

In het boek ‘ONZE EIGEN RUIMTE’ staan 278 namen van medewerkers, bezoekers en andere mensen die iets met Ut Sloepie te maken hadden. Veel Warmonders, maar ook veel mensen uit de regio.

Een groot aantal komt aan het woord en deelt de herinneringen aan die mooie jaren. En dan zijn er natuurlijk nog de foto’s waarop ontzettend veel oude bekenden staan. Dat maakt het boek extra leuk: ‘Kijk dat is hij… en zij… en wie is dat ook al weer?’

Sloepie-stellen
In Ut Sloepie zijn veel vriendschappen ontstaan. Ook vaste relaties: Sloepie-gangers die elkaar eeuwige trouw beloofden. Bij sommigen duurde die trouw niet eeuwig, maar anderen zijn nog steeds samen. Zoals twee van de oprichters van de sociëteit: Mieke Kok en Kees Slingerland. Zij waren het eerste Sloepie-stel. In het boek noem ik er nog een paar, maar het is ondoenlijk om ze allemaal te noemen. Ik zou zeggen: bekijk de NAMENLIJST en schrijf op wie met wie ging (en nog gaat).

Dick Duynhoven

Eén gedachte over “Honderden oude bekenden”

  1. Beste schrijver(s). In de tijd dat Peter de Wit voorzitter was van Ut Sloepie was ik penningmeester. Ook heb ik toendertijd het Sloepie van een nieuw electrasysteem voorzien. Als bestuur zijn we erelid geworden van de Billenprikkers. Dus volgens mij hoort mijn naam ook in de lijst te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *